Maak een Docent Account

Om een gratis Docent account te maken

Kylie Cavanaugh avatar
Geschreven door Kylie Cavanaugh
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak een Docent Account

1. Ga naar formative.com en klik: “Registreer nu - het is gratis”

2. Kies “ik ben een leraar” (Als u in de onderwijsinstelling een andere rol heeft kun u ook kiezen voor: School Administrator, District Administrator, Technology Administrator, Instructional Coach, Library or Media Specialist, and Other)

3. Klik op de betreffende knop om u aan te melden via een Google, Clever of Microsoft-account. Of vul uw email en wachtwoord in. Klik vervolgens op “Maak een gratis account aan”.

4. Selecteer "Aanvaarden" van de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid.

5. Als u op een school werkt klik op “ik werk op een school”.

Als u niet op een school werkt klik op “ik werk niet op een school”.

6. Zoek uw school en vul vervolgens uw voor- en achternaam in en de naam zoals leerlingen u aanspreken. Klik “Laten we gaan!”

En u zit erin. Het eerste scherm dat u ziet is het Edit-scherm voor een lege Formative. Leer hier meer over het bouwen van een Formative.

*Als u per ongeluk een Leerling account (of vice versa) hebt aangemaakt, moet u het eerst deleten alvorens met een Docent account te registeren.

Wat nu?

Nu u weet hoe u moet registreren, is de vervolgstap hoe log ik in!

Hoe in te loggen bij Formative

Om in te loggen:

1. Ga naar formative.com en klik "Inloggen:"

2. Log in met een Google, Clever of Microsoft account of vul u email en wachtwoord in. :

Wat nu?